LifeStar 3 Iunie 2009 00:36
Romanii nu s-au inghesuit sa doneze pentru copii, de Ziua Copiilor. Gala UNICEF a obtinut un bilant partial de doar 195.000 USD, bani ce vor fi folositi pentru promovarea si extinderea programelor de educatie parentala.
A fost cea mai dinamica Gala UNICEF de pana acum. Andreea Marin Banica, mai calda, mai vesela si mai naturala decat o stiam de obicei pe micul ecran, a facut pereche cu Dan Bittman, solistul trupei Holograf. TVR 1 si TVR International au transmis Gala in direct, pe 1 Iunie.

Cu entuziasmul, dinamismul si debitul ei verbal, Zana si-a coplesit in repetate randuri partenerul de prezentare, care abia mai gasea timpul necesar sa lege doua fraze. Chiar si la primirea invitatilor, pe covorul rosu, Bittman a avut rolul secundar, caci Andreea dorea ea insasi sa le ureze bun venit celebritatilor care aveau sa raspunda la telefoane.

Tot ea reusea sa le “smulga” primele impresii vedetelor si sa anunte cele mai consistente donatii ale sponsorilor. “Stiu ce inseamna timpul unui actor fata de timpul unui ametit cum e Dan (n.n. - Bittman)”, i-a spus, zambind ghidus, Oanei Pellea, care tocmai coborase din limuzina care a adus-o la scara.

Andreea nu doar a acaparat prezentarea. A oferit si un moment artistic: a cantat la pian “Marsul magarilor”, in timp ce Bittman a incercat sa improvizeze un dans cu fetele din corpul de balet. La finele secventei artistice, cei doi s-au premiat cu doua cosulete de nuiele: unul cu paie, pentru magarusii Andreei “care s-au cam poticnit”, si unul cu oua, pentru Dan, “fara nici o aluzie”. Ci doar pentru ca Bittman sa aiba cu ce sa se mentina in forma din punct de vedere vocal, cunoscut fiind efectul galbenusului crud asupra coardelor vocale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.