LifeStar 2 Iunie 2009 04:06
Amanda Brumfield, fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, a fost arestata si pusa sub acuzatie pentru neglijarea unui copil in varsta de un an aflat sub supravegherea sa, intr-o ancheta deschisa in urma mortii bebelusului, informeaza site-ul imdb.com, citat de Mediafax.
Copilul in varsta de un an a murit in octombrie 2008, in timp ce se afla in grija bonei sale, Amanda Brumfield.

Potrivit site-ului tmz.com, copilul a murit dupa ce a cazut din patutul in care se juca, Amanda Brumfield anuntand autoritatile la circa doua ore si jumatate dupa producerea accidentului.

“Domnul Thornton nu are relatii apropiate cu Amanda si nu mai are contact cu ea de mai multa vreme. Totusi, el a fost informat despre acest lucru si a comentat: 'Pierderea unui copil este o tragedie de nedescris si inima mea este alaturi de familia si apropiatii bebelusului'”, se arata intr-un comunicat trimis de reprezentantii actorului Billy Bob Thornton site-ului tmz.com.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.