LifeStar 2 Iunie 2009 03:52
Surprinzatoarea intalnire dintre comedianul britanic si hip-hopperul american a fost cireasa de pe tort de la MTV Movie Awards. Cele mai premiate pelicule au fost "Amurg si "Liceul muzical: anul absolvirii.
Ceremonia de duminica de decernare a Premiilor MTV pentru film a fost una "sangeroasa“, rasfatatul serii fiind thrillerul "Amurg“, care s-a ales cu patru trofee, inclusiv cel de la sectiunea Cel mai bun film. Celebra poveste de dragoste s-a mai ales cu distinctii pentru Cea mai buna lupta, Cel mai bun sarut, Cel mai bun debut masculin ("vampirul“ Robert Pattinson) si Cea mai buna actrita (Kristen Stewart, interpreta adolescentei Bella).

"Cred ca Stephenie Meyer ar trebui sa fie aici pe scena si sa ia toate premiile primite de noi, pentru ca ea este creierul principal“, a multumit Kristen Stewart autoarei best-sellerului "Amurg“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.