LifeStar 2 Iunie 2009 15:45
Remake-ul horror-ului de succes "The Last House on the Left" (Ultima casa pe stanga), produs de Wes Craven si premiat la Festivalul International de Film de la Bruxelles, va avea premiera romaneasca pe 17 iulie, potrivit IMDb.com.
"Cat de departe vei merge cu razbunarea impotriva celor care au facut rau unui om pe care il iubesti?" - aceasta este sloganul de promovare a peliculei care a inregistrat deja, in cateva saptamani de proiectie, incasari de peste 34 de milioane de dolari.

Relizat de compania Rogue Pictures, "The Last House on the Left" isi bazeaza scenariul pe cel al filmului omonim realizat in 1972. La productia originala, Wes Craven semnase atat regia, cat si scenariul, in timp ce, la remake, cunoscutul cineast a contribuit din postura de producator.
Povestea din "The Last House on the Left" este, pe cat de simpla, pe atat de captivanta si excelent dozata din punct de vedere al suspansului. Doua adolescente cad victime unor infractori care, printr-un complex de imprejurari, ajung sa se refugieze chiar in casa familiei uneia dintre ele. Chiar daca unele voci critice au amendat asemanarile punctului culminant cu cel din "Portocala mecanica", filmul-capodopera realizat de Stanley Kubrick, remake-ul produs de Craven are atuuri importante in regia impecabila (Dennis Iliadis) si interpretarile convingatoare. Din distributie face parte si Monica Potter, cunoscuta in special pentru rolurile din "Saw" si "Along Came a Spider".

Filmul original, realizat in 1972, cu un buget de doar 90.000 de dolari, a adunat peste 10 milioane de dolari din incasari.

In varsta de 69 de ani, Wes Craven este unul dintre cei mai apreciati cineasti americani ai ultimelor decenii, care a creat, printre altele, seriile de succes "Nightmare on Elm Street" si "Scream".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.