LifeStar 1 Iunie 2009 00:15
Turbulenta cantareata britanica i-a socat pe turistii din Santa Lucia dupa ce a iesit la plaja imbracata sumar, dar invinetita si zgariata pe tot corpul, ca si cum fusese victima unui atac.
Aflata intr-o vesnica vacanta in insula Santa Lucia din Caraibe, cantareata Amy Winehouse are parte si de momente care n-au nicio legatura cu relaxarea.

Controversata solista a fost fotografiata intr-o stare deplorabila, ca si cum tocmai avusese parte de o cearta aprinsa cu cineva, disputa terminandu-se deloc fericit pentru ea, daca e sa ne luam dupa zecile de vanatai si zgarieturi pe care le avea pe corp. Imbracata in pantaloni scurti si cu sutienul de la costumul de baie, Amy si-a afisat trupul mutilat pe plaja, socandu-i pe turistii aflati in vacanta. Solista era plina de vanatai si zgarieturi pe coapse, pe spate, pe maini si picioare, singura parte nemutilata fiind fata.

Fara sa-i pese ca toata lumea se holba la ea, cantareata s-a plimbat prin nisip, fara o destinatie anume si foarte ingandurata, semn ca nu trece chiar prin cele mai placute momente, desi se afla in vacanta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.