LifeStar 1 Iunie 2009 23:03
Cu punctualitatea omului de televiziune care a facut emisiuni in direct, la ora 12:00 Teo Trandafir a urcat pe scena din parcul Cismigiu, impreuna cu Maia, fiica ei de cinci ani, pentru lansarea CD-ului Povesti pentru Maia.
La fel de relaxate, mama si fiica si-au ocupat locurile pe scena, iar Teo a inceput sa vorbeasca copiilor si parintilor veniti la lansare cu naturaletea cu care ne-a obisnuit.

Subiectul, de aceasta data, a fost unul inedit: povestile pe care parintii nu ar trebui sa uite sa le spuna copiilor lor. Maia, in timpul in care mama citea despre printesa Peruzea pentru ea si pentru ceilalti copiii, a fost cumintica, vrajita, ca si publicul, de povestea careia Teo ii dadea glas.

Micuta, fragila ca orice copil de varsta ei, cu ochii atintiti catre povestitor, n-ai fi banuit dezinvoltura cu care a raspuns 'interviului' acordat propriei mame.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.