LifeStar 1 Iunie 2009 22:57
Stim ca unele vedete de Bucuresti au adoptat fite care nici la Hollywood nu s-ar justifica. Stim, au impresia ca aparitia pe primele pagini ale ziarelor le garanteaza automat dreptul la orice fel de ifos.
Dar sa te crezi “atat de” vedeta incat sa inchiriezi, la propriu, un lacas sfant pentru cununia ta, recunoastem ca nu ne asteptam. Ei bine, cantareata Cristina Rus a considerat ca este firesc ca o “diva” si invitatii ei sa se bucure in exclusivitate de Biserica Sfantul Silvestru din Capitala, ieri dupa-amiaza. Timp de doua ore, dincolo de gardul bisericii nu au putut patrunde decat invitatii la cununie, al caror nume era atent verificat de un bodyguard, cica, fioros. Preafrumoasa mireasa nu s-a aratat reprezentantilor presei decat pret de un minut, de la distanta, caci masinile mirilor au intrat direct in curtea lacasului, iar portile s-au inchis fara drept de apel in urma lor.

Desi si-a trait de mult perioada de glorie, Cristina Rus a prins a face mofturi invers proportionale cu succesul ei profesional actual. Si, pentru ca are convingerea ca vedete precum dumneaei rar mai exista in showbizul dambovitean, a actionat in consecinta: a platit patru malaci, care sa pazeasca intrarea in Biserica Sfantul Silvestru, si nimeni in afara de cei aflati pe lista nu a mai putut patrunde in curtea lacasului. Bodyguarzilor le-a cerut sa se imbrace in costume si sa poarte ochelari de soare, ca sa para evenimentul mai luxos, desi la doi pasi de ei misunau oameni ai strazii, murdari si infometati, care incepusera sa cerseasca tigari si de mancare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.