LifeStar 1 Iunie 2009 15:00
Dansatorii din trupa Diversity au fost, sambata, castigatorii surpriza ai concursului televizat "Britain's Got Talent", invingand-o pe cantareata Susan Boyle, care a devenit celebra dupa ce a concurat in acest spectacol si este un adevarat fenomen pe internet, transmite Reuters.
Trupa de dans, ai carei componenti vin din sudul Angliei, a castigat 100.000 de lire sterline si va aparea intr-un spectacol in fata reginei Marii Britanii, potrivit NewsIn.



Dintre cei 10 finalisti, trupa Diversity erau considerata al saselea favorit, dar performata acrobatica, in coregrafia lui Ashley Banjo, in varsta de 20 de ani, a fost considerata de unul dintre membrii juriului drept "pura perfectiune".

Boyle a ocupat locul doi, dar fiind vazuta de cei mai multi drept castigatoare, rezultatul final este considerat o surpriza. Femeia de 48 de ani, somera, din Scotia, care a glumit ca nu a fost sarutata niciodata si a fost descrisa de presa ca imbracata prost sau demodata, este antiteza a ceea ce multi considera o celebritate.

Cu toate acestea, interpretarea pe care o da piesei "I Dreamed a Dream" din musicalul "Les Miserables" a fost descarcata pe internetin e peste 150 de ori si a facut din ea un nume celebru.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.