LifeStar 31 Mai 2009 12:44
Coldplay si-au anulat concertul ce ar fi trebuit sustinut in data de 27 mai in New York, din cauza unor probleme cu care s-a confruntat Chris Martin.
Solistul a ramas fara voce dupa ce a cazut victima unui virus ce i-a afectat gatul. Si pentru ca un necaz nu vine niciodata singur, artistul a suferit si arsuri la unul dintre brate. In urma acestor evenimente neplacute, Coldplay isi vor reprograma si un concert ce urma sa fie sustinut in aceasta seara.

Chris a declarat recent ca, inaintea oricarui spectacol pe care Coldplay il sustine, este obligatoriu sa respecte un ritual format din 18 etape. Recunoscand ca majoritatea sunt prea dubioase pentru a fi mentionate. Cu toate acestea, Martin a dezvaluit doar o singura etapa: inainte de orice cantare trebuie sa se spele bine pe dinti, pentru ca altfel nu se simte suficient de destept.


Despre autor:

Musichat

Sursa: Musichat


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.