LifeStar 1 Iunie 2009 12:39
Filmarile la cea de-a treilea pelicula din seria deschisa de "Un socru de cosmar", cu aceiasi Robert De Niro si Ben Stiller in rolurile principale, vor incepe in luna iulie a acestui an, potrivit IMDb.com.
De aceasta data, in "Little Fockers", intamplarile comice vor avea in distributie doua noi personaje, Henry si Ashley, cei doi copii ai familiei Greg (Ben Stiller) si Pamela Focker (Teri Polo), relateaza NewsIn

Din distributie va face parte un alt protagonist al primelor doua filme din serie, Owen Wilson, producatorii negociind si cu Barbara Streisand si Dustin Hoffman, care au jucat in "Meet the Fockers".

"Little Fockers" va avea premiera in 2011.

Primul film din serie, "Meet the Parents" (Un socru de cosmar) a avut fost lansat in anul 2000. Pelicula a avut un buget de 55 de milioane de dolari si a reusit sa adune 300 de milioane de dolari numai din incasarile in toata lumea. Continuarea din 2004, "Meet the Fockers" (Doi cuscri de cosmar), a avut un buget de 60 de milioane de dolari si incasari de peste 500 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.