LifeStar 29 Mai 2009 01:46
Actrita din "Basic Instinct" mizeaza pe fizic pentru a atrage atentia asupra ei. Vedeta a defilat intr-o bluza transparenta, cu vedere la bust, pe aeroportul din Los Angeles, insa nu a oferit o imagine prea placuta, sanii nemaiavand fermitatea de altadata.
Daca tot nu a mai jucat in niciun film de succes, Sharon Stone a decis ca trebuie sa atraga atentia asupra ei in alte moduri si, luand exemplu de la vedetele mult mai tinere decat ea, a inceput sa se dezbrace "strategic".

Astfel, dupa ce a dat fuga la Cannes, actrita s-a intors la Los Angeles, unde s-a afisat pe aeroport imbracata intr-o bluza mulata, neagra, transparenta, pe sub care nu purta sutien.

Din nefericire pentru ea, aparitia nu a fost una prea placuta, sanii vedetei nemaiavand fermitatea de altadata, in ciuda faptului ca se pare ca Sharon a apelat la estetician pentru a-si pune silicoane.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.