LifeStar 29 Mai 2009 01:43
Cu siguranta Tom Cruise are foarte multe admiratoare, care si-ar dori sa fie in locul sotiei sale, Katie Holmes. Numai ca, din cate se pare, nu e deloc usor sa fii partenera de viata a starului din "Top Gun", in varsta de 47 de ani.
Potrivit "Female First", Katie, cunoscuta publicului pentru rolul din "Dawson's Creek", vrea sa faca mai mult sex cu Tom Cruise. Actrita in varsta de 31 de ani, care are impreuna cu actorul o fetita de trei ani, este foarte frustrata din cauza programului haotic pe care-l au si este foarte dornica sa petreaca mai multe momente intime cu Tom.

"Katie a devenit in ultimele luni mult mai nefericita. I se pare extrem de chinuitor sa duca o viata care se invarte in jurul lui Tom, care nu include si un timp suficient de intim cu el, pentru ca ea sa fie cu adevarat implinita", a declarat o sursa din anturajul celor doi, pentru revista "Britain's Closer".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.