LifeStar 29 Mai 2009 01:40
Starea sanatatii actorului Nicu Constantin este ameliorata, el ar putea fi mutat in salon chiar de vineri, dar pentru mai multa siguranta medicii au hotarat sa il mai tina la Terapie Intensiva inca trei zile, a declarat, joi, pentru Mediafax, comandantul Spitalului Militar din Capitala, Ioan Sarbu.
"Nadajduim ca de luni sa il mutam in salon. Este detubat, mananca, are o stare buna, vizibil ameliorata. Initial, ne-am gandit sa il mutam in salon chiar vineri. Dar cred ca este mai bine luni, pentru mai multa siguranta", a precizat comandantul unitatii sanitare, general doctor Ioan Sarbu.

Comandantul Spitalului Militar, generalul Ioan Sarbu, declara, in urma cu o saptamana, ca actorul Nicu Constantin a depasit momentul medical critic, si-a revenit, a fost detubat si respira fara aparate, dar ramane sub tratament in Clinica de Anestezie Terapie Intensiva de la Spitalul Militar din Capitala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.