LifeStar 29 Mai 2009 01:29
Actorul Mel Gibson, care a confirmat recent ca iubita sa, Oksana Grigorieva, este insarcinata, a marturisit ca nu locuieste impreuna cu partenera sa, deoarece aceasta nu doreste ca viata fiului ei in varsta de 11 ani sa fie tulburata.
"La sfarsitul serii, cei doi se intorc fiecare la casa lui, iar Oksana il conduce in fiecare dimineata pe fiul ei Alexander la o scoala din apropiere", a declarat o sursa apropiata cuplului.

Oksana Grigorieva, in varsta de 39 de ani, vrea ca fiul ei Alexander, al carui tata este actorul Timothy Dalton, sa se imprieteneasca cu Mel Gibson inainte de venirea pe lume a bebelusului. Mel Gibson mai are alti sapte copii cu sotia sa, Robyn, care a depus deja actele de divort. "Pentru Oksana e important ca Mel si fiul ei sa se imprieteneasca. Mel este un tip amuzant si se intelege foarte bine cu copiii."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.