LifeStar 29 Mai 2009 17:01
Actrita, considerata deja ghinionista in dragoste, este din nou singura. Chiar si asa, ea se bucura de o vacanta in Hawaii, unde afiseaza un corp de invidiat, la cei 36 de ani pe care ii are.
Dupa recenta despartire de modelul Paul Sculfor, la inceputul lunii, Cameron a ales sa treaca peste aceasta perioada in Hawaii, unde isi petrece cea mai mare parte a timpului pe plaja. Cei doi s-au despartit dupa ce Cameron a refuzat sa se mute in Anglia.

Desi este singura si inconjurata de cupluri aflate in luna de miere, Cameron are un atu, si anume conditia fizica de invidiat. Actrita, care va implini in august 37 de ani, isi permite sa poarte un costum de baie indreznet, datorita corpului tonifiat si bronzat, comenteaza DailyMail

Recent, actrita a vorbit despre dragoste pentru publicatia Parade: "Ce am invatat de-a lungul experientelor este ca intotdeauna gasesti persoana potrivita pentru momentul respectiv din viata ta. Insa am mai descoperit ca trebuie sa te detasezi de persoanele de care te desparti tot la momentul potrivit, pentru ca pur si simplu asta e viata".

Cameron nu este deranjata nici de faptul ca se apropie de 40 de ani: "Nu imi fac probleme ca imbatranesc, din contra, cred ca este un lucu minunat. Slava Domnului ca imbatranim, pentru ca altfel am fi morti".

Inaintea de relatia cu Sculfor, actrita a avut o idila cu cantaretul John Mayer si Justin Timberlake.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.