LifeStar 29 Mai 2009 16:20
Danny Boyle, regizorul peliculei "Slumdog Millionaire", a cumparat un apartament pentru familia unuia dintre copiii care au jucat in film, dupa ce locuinta acesteia a fost daramata, la inceputul lunii mai, de autoritatile orasului indian Mumbai, informeaza presa americana.
Casa in care locuia Azharuddin Mohammed Ismail, in varsta de zece ani, era situata intr-o mahala din suburbiile Mumbai-ului si a fost daramata, impreuna cu alte 30 de case, dupa o interventie in forta, fara avertizare, a politiei, relateaza NewsIn. Tot pe drumuri a ramas si Rubina Ali, o fetita de noua ani, care a fost si ea in distributia peliculei de succes.

Demolarile au avut loc deoarece casele erau construite ilegal sau se aflau pe terenurile unde urmeaza sa se construiasca.

La inceputul acestui an, producatorii filmului "Slumdog Millionaire" au initiat un fond care sa finanteze educatia copiilor distribuiti in film.
Potrivit reprezentantilor acestui fond, valoarea apartamentului daruit lui Ismail este de peste 40.000 de dolari, fetita urmand sa beneficieze, si ea, de o noua locuinta.

"Slumdog Millionaire" a castigat opt premii Oscar la ceremonia din acest an si a totalizat incasari din vanzarea de bilete de peste 300 de milioane de dolari in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.