LifeStar 29 Mai 2009 16:09
Tribunalul Bucuresti a judecat, joi, cererea solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, de adoptie a copiilor sotiei sale, Rodica, artistul fiind prezent la proces impreuna cu fiul acesteia.
Cei doi copii ai sotiei artistului, Florin Bogdan si Madalina Alina, poarta deja numele solistului.

Instanta urmeaza sa se pronunte astazu in privinta cererii de adoptie facute de Minculescu, relateaza NewsIn.

Presa a relatat, la inceputul lunii mai, despre tatal biologic al copiilor Rodicai Minculescu, Adrian Rosu, care ar fi fost casatorit timp de noua ani cu actuala sotie a solistului de la Iris.

Pe 24 martie, la clinica universitara din orasul german Regensburg, langa Munchen, solistului trupei Iris, Cristi Minculescu, i-a fost transplantata o parte din ficatul sotiei sale. Minculescu sufera de o afectiune genetica, boala polichistica hepato-renala, iar sotia artistului si-a dat acordul sa doneze o parte din ficat.

Cristi Minculescu, in varsta de 50 de ani, canta in Iris din anul 1980 si este considerat unul dintre simbolurile rock-ului autohton. In 2007, la implinirea a 30 de ani de activitate a trupei, Minculescu si colegii sai au fost decorati de presedintele Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.