LifeStar 29 Mai 2009 12:46
Dornici sa isi aduca aminte de adolescenta, Alex si Keo revin in reteaua de licee ProFMsCOOL din Bucuresti intr-un super turneu: Rock your School.
De pe 28 mai pana pe 12 iunie, cei doi artisti vor fi prezenti, pe rand, la Mihai Eminescu, Scoala Centrala, Ion Creanga, C.A. Rosetti, Iulia Hasdeu, Gheorghe Lazar, A.D. Xenopol, Mihai Viteazul, I.L. Caragiale si Jean Monnet, intr-un turneu prezentat de Nokia XpressMusic si organizat de Roton si Roevent.

Dupa succesul rasunator al piesei “Doar EA”, care a stationat saptamani intregi pe primele pozitii ale topurilor muzicale, Alex revine cu o super piesa "Secret" feat Puya, pe care o va canta live pentru liceenii ProFM’sCOOL.

“Turneul e o mare provocare pentru mine. Liceenii sunt un juriu aspru. Daca lor le place noua piesa, atunci e ok”, a spus Alex razand.

Nici Keo nu vine cu mana goala. In turneul “Rock your school” adolescentii vor putea auzi “Falling High”, cea mai noua piesa a artistului: “Va fi interesant sa cant in licee. In alte vremuri, daca faceam asta ma trezeam cu nota scazuta la purtare. Acum, o facem legal”, a glumit Keo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.