LifeStar 29 Mai 2009 12:26
Placebo are placerea sa anunte, pentru prima oara in cariera lor, o auditie in premiera mondiala exclusiv pentru fani a uimitorului lor nou album Battle For The Sun.
Auditia va avea loc pe site-ul www.placeboworld.co.uk/battleforthesun vineri, 29 mai, la ora 9am GMT.

Fanii vor putea asculta intreg albumul inaintea tuturor si chiar inainte de data lansarii acestuia, daca se inscriu pe www.placeboworld.co.uk, unde vor primi un cod unic ce le va da posibilitatea sa asculte “Battle For The Sun”. Auditia va avea loc incepand de vineri, 29 mai, ora 9 am pana duminica, 31 mai, la miezul noptii, iar lansarea in magazine va avea loc pe 8 iunie.

Pentru a coincide cu lansarea albumului, Placebo va canta intr-o serie de evenimente de lansare a noului album in Bruxelle, Cologne si Paris, urmate de aparitii in festivaluri ce vor avea loc in Europa pe tot parcursul verii. Trupa va concerta si in Bucuresti, la Romexpo, pe deta de 21 iulie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.