LifeStar 28 Mai 2009 03:03
Cantareata a fost urmarita de ghinion in ultimele zile.
In numai cateva zile Daniela Gyorfi a ramas fara niciuna dintre masinile ei. Saptamana trecuta cantareata a parcat regulamentar pe una dintre strazile Capitalei si a plecat sa-si rezolve niste treburi. Desi nu a lipsit foarte mult, cand s-a intors a ramas muta de uimire.

Masina ei, un Audi TT bicolor echipat pe comanda, era serios avariata pe partea stanga. Enervata de situatie si negasind o explicatie logica, Gyorfi a pus mana pe telefon si a chemat politia.

"Am vrut sa obtin o dovada ca am fost lovita, ca nu ma aflam in miscare atunci cand s-a produs accidentul. Nu mi-au dat in scris decat faptul ca vina nu mi-a apartinut", ne-a declarat Daniela. La numai cateva zile de la acest incident Daniela a patit altul. Aflata in drum spre Timsoara la volanul Toyotei Sequoia, blonda s-a trezit cu un pietroi in parbriz. In secunda urmatoare toata masina era plina de cioburi.

"Nu este prima oara cand patesc asta pe drumul acela. Este in lucru de ani de zile... Oricat de mult iubesc publicul din Timisoara si cat de bine ma simt la spectacole acolo, detest teribil drumul", sustine Daniela. Asadar, in mai putin de o saptamana, cantareata a reusit sa-si bage ambele masini in service.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.