LifeStar 28 Mai 2009 02:51
A promis ca nu mai spune nimic legat de fiul sau, a caruia existenta a dezvaluit-o in emisiunea Happy Hour, dar iata ca designerul Catalin Botezatu face noi marturisiri pe marginea acestui subiect.
Ce mai spune Bote despre misteriosul sau mostenitor, aflati din comunicatul pe care l-am primit de la MTV.

PR dixit:

Catalin Botezatu vorbeste, in editia din 31 mai a emisiunii "Buzzz Newzzz" de la MTV, cu VJ Oana despre iubirile din viata sa, colectiile sale, cartea pe care vrea sa o lanseze, dar si despre secretul recent descoperit, fiul sau, informeaza televiziunea. Pe 31 mai, telespectatorii MTV vor putea afla mai multe detalii despre cartea pe care Catalin Botezatu doreste sa o scrie:

"Am inceput de mai multe ori aceasta carte, insa pana acum nu am reusit sa o termin. Vreau sa scriu in ea tot ce nu s-a spus si nu s-a scris, multe adevaruri care pot durea". Mai mult, Botezatu vorbeste la MTV despre colectia sa de chiloti cu push-up, despre care spune ca se vinde foarte bine printre fotbalisti, despre Voicu, unul din modelele masculine preferate, pentru care recunoaste ca o suna pe Monica Columbeanu pentru a-l lasa sa urce pe podium, dar si despre femei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.