LifeStar 28 Mai 2009 02:43
Cele mai importante premii ale industriei muzicale romanesti, aflate in acest an la cea de-a saptea editie, aduc pe scena de la Craiova cele mai mari nume ale muzicii autohtone, a caror gazda va fi Alex.
Unul dintre invitatii principali ai evenimentului de la Craiova va fi reprezentanta Moldovei la Eurovison, Nelly Ciobanu. Cantareata s-a clasat pe locul 14 in competitia de la Moscova si face turul Europei cu “Hora din Moldova”.

Nelly a inceput deja promovarea piesei in Polonia, Rusia, Ucraina, Marea Britanie si Grecia, iar pe 6 iunie va fi in Romania, la Romanian Music Awards. O alta surpriza a show-ului este trupa Sensor, cea care a castigat premiul pentru “Cel mai bun videoclip” la editia din 2004 a Romanian Music Awards. Anul acesta, trupa implineste zece ani de activitate si se pregateste pentru lansarea unui nou album, “Best-Unreleased (10 years)”.

Teatru, pantomima, percutie si o atitudine de scena cu totul speciala - cu alte cuvinte: Sensor! Pe 6 iunie, in capitala Olteniei va avea loc un show exceptional de trei ore in cadrul caruia artistii romani vor fi rasplatiti pentru rezultatele obtinute si pentru munca depusa in ultimul an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.