LifeStar 28 Mai 2009 17:25
Emisiunea Vedete-n figuri, prezentata de Oana Ionita si Dan Fintescu a ajuns la final. Dupa un sezon intreg de vedete la apa, scopul show-ului a fost atins.
Impartite in doua echipe de cate trei concurenti, starurile s-au contorsionat prin figurile de polistiren pentru o cauza nobila. In fiecare editie, una dintre cele doua echipe a castigat cate 2.500 de Euro. Acum, la final de sezon, s-au strans 50.000 de Euro, bani care vor merge la fundatiile Sf. Macrina si Bambini in Emergenza: Centrul Pilot Andreea D’Amato.

De Ziua Copilului, anfitrionii show-ului, Oana Ionita si Dan Fintescu, precum si Andreea Raicu, Mondenii si maestrul Horia Varlan vor vizita vineri, 29 mai, Fundatia Bambini in Emergenza, pentru a dona cei 22.500 de Euro castigati de echipa rosie de la “Vedete-n figuri”. Centrul, finantat in totalitate de statul italian, va primi pentru prima oara un ajutor financiar si din Romania, de la Prima TV.

Luni, 1 iunie, vedetele Prima TV, carora li se va alatura si Virgil Iantu, vor poposi la Fundatia Sf. Macrina, pentru a inmana CEC-ul cu cei 27.500 de Euro, adunati pe parcursul emisiunii “Vedete-n figuri” de catre echipa albastra.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.