LifeStar 28 Mai 2009 16:35
Cu peste 13 ani de cariera, 5 albume lansate, peste 10 milioane de albume vandute in intreaga lume si peste 900 de concerte, Placebo sunt hotarati sa se intoarca pe scena muzicala internationala cu un album nou nout pentru care au ales sa fie reprezentati in Romania de MediaPro Music.
Cel de-al 6-lea album Placebo se intituleaza “Battle For The Sun” si vine la trei ani dupa lansarea albumului precent, “Meds” (2006).

Inregistrat in aproape patru luni in studioul din Toronto al producatorului Dave Bottrill, care a fost ales de catre cei trei membri ai trupei in mare masura datorita colaborarii cu Tool, mixat la Londra de Alan Moudler (a colaborat si cu My Bloody Valentine, Smashing Pumpkins si Nine Inch Nails), cel de-al 6-lea album Placebo este un material senzational, viu, universal, ce marcheaza o noua era pentru o trupa ce avea nevoie de o schimbare.

“Am facut un album ce vorbeste despre o alegere importanta in viata, respectiv aceea de a iesi din intuneric si a alege sa traiesti, intr-un nou sens.”, explica Brian Molko, solistul trupei.

In luna iunie trupa lanseaza in Romania noul album, “Battle For The Sun”, material ce va avea un sound diferit de precedentul, “mult mai optimist, mai pozitiv” asa cum declara intr-un interviu Brian.

Primul single extras de pe acest album este piesa “For What It’s Worth”, prima mostra de optimism si culoare ce caracterizeaza intreg albumul “Battle For The Sun” si beneficiaza de un videoclip in regia lui Howard Greenhalgh.

Mai mult decat atat, Placebo a inclus Romania si in turneul european de promovare pentru noul album si va concerta in Bucuresti, la Romexpo, pe data de 21 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.