LifeStar 28 Mai 2009 16:00
Dupa ce tabloideole din intreaga lume au vuit o zi intreaga ca se marita Madonna, iubitul acesteia neaga toate zvonurile.
Jesus Luz a declarat la un post de televiziune din Brazilia ca nu are momentan in plan sa se casatoreasca cu Madonna, nefiind convins ca ea este femeia langa care ar vrea sa-si petreaca tot restul vietii.

"Madonna este foarte frumoasa, este o persoana plina de energie pozitiva, fara defecte vizibile. Cred ca este minunata. Personalitatea ei ma impresioneaza… Nu pot sa spun mai mult, decat ca nu am planuri sa ma casatoresc cu ea si nu pot spune daca este femeia vietii mele", a afirmat Jesus, potrivit UsMagazine.

Tanarul de numai 22 de ani pare mult mai matur decat scriu tabloidele, iar apelativele "toy boy" sau "boy toy" nu par sa-l deranjeze cumva.

In urma cu doar doua saptamani, tatal lui Jesus dezvaluia ca cei doi indragostiti intentioneaza sa-si uneasca destinele in cadrul unei ceremonii Kabbalah, dar se pare ca acesta a inteles gresit ceremonia care, potrivit lui Jesus, a fost organizata pentru "un fel de logodna".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.