LifeStar 28 Mai 2009 13:00
Dupa ce recursul de amanare a datei de incepere a sentintei a fost respins, rappeul T.I. s-a prezentat ieri la penitenciarul din Arkansas pentru a-si ispasi condamnarea de un an si o zi de inchisoare, informeaza UsMagazine
T.I., pe numele sau adevarat Clifford Harris, a fost arestat in 2007, in Atlanta, dupa ce a incercat sa cumpere mai multe arme neinregistrate de la niste agenti federali care lucrau sub acoperire. Artistul a declarat ca intentiona sa cumpere armele in scopul de a se apara, dupa ce Philat Johnson, cel mai bun prieten al sau, a fost ucis in Cincinnati in 2006.

Din octombrie anul trecut si pana acum, rapperul, in varsta de 28 de ani, a efectuat deja 1.000 de ore in folosul comunitatii, lucru ce pare ca l-a determinat pe judecator sa nu-i aplice pedeapsa maxima pentru acest delict, care era de 10 ani de inchisoare.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.