LifeStar 28 Mai 2009 11:28
Se poate sa nu realizati acest lucru, dar Statele Unite ale Americii are numeroase insule despre care nu se cunosc prea multe si care nu sunt asaltate de turisti. Forbestraveler ne prezinta aceste paradisuri naturale, unele dintre ele usor accesibile, in timp ce, catre altele, se poate ajunge doar cu avionul.
Block Island, Rhode Island

Ignorata pentru o perioada lunga de timp si eclipsata de insule mai mari si mai celebre precum Martha’s Vineyard sau Nantucket, Block este cea mai necunoscuta si nelocuita insula din apropierea tarmului dintre Boston si New York. Epava unei nave germane, faruri construite in epoca Victoriana, dunele de nisip si barcile pentru pescuit se numara printre comorile unei insule care prezinta un exemplu remarcabil cu privire la felul in care oamenii pot trai in apropierea naturii nealterate.

Kodiak Island, Alaska

Insula de smarald a Alaskai impleteste istoria veche a poporului rus cu o remarcabila cultura locala pentru pescuit si natura salbatica, nealterata. Vizitati aici Munsey’s Bear Camp in Golful Uyak, unde, printre activitatile principale se numara pescuitul, observarea vietii animalelor salbatice in mediul lor natural, in special a ursilor care prind somoni in apele raului din apropiere.




Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.