LifeStar 27 Mai 2009 03:27
Blonda de la pupitrul stirilor Pro TV ravneste la o cariera de actrita, ea facandu-si curaj sa se prezinte la un casting organizat pentru productia marelui regizor.
Prezentatoarea stirilor Pro TV Iulia Vantur vrea sa-si extinda orizontul profesional. Mai nou, blonda cocheteaza cu actoria, dorindu-si foarte mult sa prinda un rol intr-o mare productie. Prilejul s-a ivit in urma cu cateva saptamani, cand s-a organizat la Bucuresti un casting pentru noul film al regizorului francez Claude Lelouch, "Ces amours la".

Astfel, vedeta Pro TV si-a luat inima in dinti si s-a prezentat la preselectia care a avut loc intr-o locatie de pe strada Maria Rosetti din Capitala, nesfiindu-se de concurenta formata din actori mari ai teatrului si filmului romanesc. Printre cei care au aspirat la un rol in filmul lui Lelouch s-a numarat si colegul ei de la stiri, prezentatorul rubricii Meteo, Florin Busuioc, alias Busu, a carui profesie de baza este cea de actor.

De asemenea, in aglomeratia de candidati s-au putut distinge si Sebastian Papaiani, Claudiu Bleont, Valentin si Bogdan Uritescu. Tot din grupul celor care au migrat dinspre televiziune spre film a facut parte si Alina Radu, fosta asistenta a lui Mihai Morar la emisiunea "Rai, dai' buni" de la Antena 2. Potrivit surselor noastre, filmarile vor avea loc la studiourile Mediapro si vor incepe pe data de 7 iunie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.