LifeStar 27 Mai 2009 03:24
Vedeta si-a pregatit lectia la academia de televiziune la care a acceptat sa predea cursuri de televiziune cum a stiut ea mai bine. Aceasta isi va sustine o parte din ore in prezenta unor invitati de marca.
Andreea Marin si Dan Negru au pus mana pe carte. La propriu. Cele doua vedete se pregatesc intens pentru debutul lor ca dascali. Pe 6 iunie TV Academy, scoala unde au acceptat sa predea, isi va deschide portile pentru cei care vor sa ia lectii de la veteranii in ale televizunii Andreea Marin si Dan Negru.

Pana atunci acestia fac sedinte de consultari si schimb de experienta, dornici sa predea lectii complete si interesante.
Andreea Marin a decis, se pare, sa-si condimenteze lectiile cu cativa invitati VIP. Cum era de asteptat, printre acestia se va numara si sotul ei, Stefan Banica Jr., primul care a acceptat sa-i dea o mana de ajutor.

"Prelegerile mele despre TV si despre show-urile reality vor fi interactive si foarte dinamice. M-am gandit ca, la randul meu, sa am invitati, colaboratori dragi mie, precum regizori sau vedete gen Cove, Stefan Banica, poate Valeriu Lazarov sau alti profesionisti in domeniu. Dar pana atunci mai e ceva si mai am multe amanunte de pus la punct", sustine Andreea Marin.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.