LifeStar 27 Mai 2009 03:22
Cunoscuta actrita Brooke Shields, acum in varsta de 43 de ani, a marturisit in cadrul unui interviu acordat recent revistei americane "Health" ca regreta ca nu a stiut sa aprecieze la timp felul in care arata cand era mai tanara.
Din acest motiv, a explicat ea, a asteptat pana la 22 de ani inainte sa-si inceapa viata sexuala. Marturisirile actritei sunt cel putin suprinzatore, in conditiile in care, inca de la varsta de 12 ani, cand a debutat pe marele ecran, ea a fost foarte apreciata pentru felul in care arata, ajungand ulterior in mod regulat in topurile celor mai frumosi oameni din lume, relateaza "Daily Mail" in editia electronica de marti.

"Aveam tot acel public si toata acea presiune si mi-ar fi placut sa depasesc asta de la inceput, cand ar fi fost mai in regula. Cred ca trebuia sa-mi pierd virginitatea mai devreme, nu la 22 de ani. Cred ca asta m-ar fi ajutat sa devin mult mai increzatoare in mine. Cred ca nu as fi avut nici acele probleme cu greutatea", a spus actrita, vorbind despre kilogramele in plus pe care le avea in timpul scolii. "Toate se legau intre ele", a subliniat ea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.