LifeStar 27 Mai 2009 13:53
Se pare ca marele actor de la Hollywood nu pierde deloc timpul. Dupa ce a pus capat unei casnicii de 28 de ani, Mel Gibson se pregateste sa devina pentru a opta oara tatic, informeaza in editia online cotidianul The Telegraph.
Actorul a confirmat in cadrul emisiunii "The Tonight Show" ca iubita lui, frumoasa rusoaica Oksana Grigorieva, este insarcinata dar nu a dezvaluit inca sexul copilului. Tabloidele din America au inceput deja sa speculeze ca Oksana, in varsta de 39 de ani, va deveni mamica la toamna.

Intrebat daca are planuri legate de o noua casatorie, Gibson a respins aceasta idee, spunand: "Cine ar face-o de doua ori".

Vestea vine la numai sase saptamani dupa ce fosta sotie a actorului, Robyn, a intentat cererea de divort, motivand "diferente de nerezolvat". Cuplul Gibson are 7 copii, dintre care 6 sunt majori, iar Robyn Gibson incearca sa obtina custodia celui mai mic, Tom, in varsta de 10 ani.

Tinand cont ca divortul ar putea sa-l coste pe actor jumatate din avere, estimata la 640 milioane de lire, se preconizeaza ca acesta ar putea fi cel mai scump din istoria Hollywood-ului.

Mel Gibson i-a povestit lui Jay Leno ca a cunoscut-o pe actual sa iubita in 2008 dupa ce aceasta a incheiat un contract cu casa de discuri Icon Records. Cei doi au aparut pentru prima oara in public, tinandu-se de mana, luna trecuta la premiera filmului "X-Men Origins: Wolverine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.