LifeStar 26 Mai 2009 01:59
Vedeta de televiziune a anuntat ca nu poate sa onoreze invitatia lui Florin Salam de a prezenta concertul pe care acesta il va sustine, pe 3 iunie, la Sala Palatului, in memoria sotiei sale.
Teo a primit oferta de a prezenta acest eveniment, imediat dupa ce au fost stabilite datele spectacolului. "Am fost usor uimita cand am fost contactata de organizatori. Insa, cand am auzit ca este vorba de un concert umanitar, iar banii obtinuti din vanzarea tichetelor vor merge catre o persoana diagnosticata la fel ca Stefania, am cerut timp de gandire.

Ghinionul a facut insa sa fiu nevoita sa refuz jobul din cauza unor schimbari de ultim moment", ne-a declarat Teo Trandafir. Absenta lui Teo, insa, nu a ridicat niciun fel de probleme organizatorilor care au si alte variante de rezerva. Pana una-alta, acestia se ocupa de ultimele detalii ale show-ului lui Florin Salam, primul dupa moartea sotiei sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.