LifeStar 26 Mai 2009 01:49
Actrita Maria Dinulescu incheie luni filmarile la videoclipul piesei "Peace" - cel de-al doilea single de pe cel mai recent album al trupei Depeche Mode, "Sounds of the Universe" -, in care detine un rol.
Actrita a confirmat pentru Mediafax ca joaca in videoclipul trupei britanice Depeche Mode, dar a adaugat ca, potrivit termenilor contractului pe care l-a semnat, nu poate da detalii despre clip, inclusiv despre locul unde acesta este turnat.

Niciunul dintre membrii trupei Depeche Mode nu a participat la filmari. Videoclipul "Peace" va fi lansat oficial pe 15 iunie. Martin Gore a declarat pentru publicatia britanica The Sun ca "Peace" este unul dintre cantecele sale preferate.

Aceasta piesa, ca si "Little Soul", un alt cantec de pe albumul "Sounds of the Universe", "au o reala dimensiune spirituala", potrivit lui Gore, care este autorul majoritatii hiturilor Depeche Mode.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.