LifeStar 26 Mai 2009 01:45
La aproape 20 de ani de la plecarea ei din Romania, Ramona Badescu isi aminteste de inceputurile carierei sale pe meleaguri italiene, dar mai ales de peripetiile in materie de amor pe care le-a trait in tara spaghetelor.
“Am plecat in Italia dupa Revolutie, in martie ’90, printr-o agentie, cu un contract de impresariat artistic pe care l-am avut pentru vara, pe o luna de zile. Nu planuiam decat sa stau cat dura contractul. Chiar inainte sa plec din Romania am rupt contractul pentru ca mi-era frica, dar o prietena m-a incurajat si mi-a spus sa merg inainte, sa ma duc totusi in Italia pentru o luna de zile, sa vad cum e si apoi pot sa ma intorc.

Eram un pic mai fricoasa, pe atunci aveam in tara o prezenta artistica si nu stiam ce o sa gasesc in Italia. Imi aduc aminte ca la inceputurile mele in Italia am fost ceruta de sotie de un macelar. M-a amuzat foarte tare situatia aceea… Era plin de lanturi de aur si inele. Rad si acum cand imi amintesc…”, a spus Ramona, pentru sandy-bell.com. Vedeta mai marturiseste ca nu i-a fost deloc usor sa se acomodeze in Italia.

“Mi-a fost foarte greu sa-mi construiesc o viata in strainatate, avand in vedere ca am plecat nu de la zero, ci de la minus in Italia. Nu stiam deloc limba, am invatat-o singura pe parcurs. Multumita originii mele de olteanca, prind lucrurile din zbor”.
Ar vrea o cariera si in Romania

Ramona a mai povestit despre proiectele ei actuale, legate de muzica, si spune ca si-ar dori sa dezvolte o cariera si in tara natala, insa nu primeste propuneri. “Lucrez acum la discul meu, pe care urmeaza sa-l inregistrez cu trupa Millenium, la Chisinau. "


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.