LifeStar 26 Mai 2009 01:23
Chitaristul american de blues-rock Lance Lopez se afla intr-un miniturneu romanesc. In Capitala va sustine doua concerte.
Clubul Hala din Capitala gazduieste pe 27 mai un maraton de muzica, literatura si fotbal organizat de Event Plus. Concertul de deschidere apartine timisorenilor de la Survolaj, care vor lansa noul album "Strazi bantuite de noapte“, dar si volumul de poezii "Napalm D’Or“ al solistului Daniel-Silvian Petre.

In continuare, pe scena va urca celebrul chitarist Lance Lopez. Artistul care a cantat impreuna cu Buddy Miles este considerat unul dintre urmasii lui Jimi Hendrix, fiind de altfel castigatorul concursului Southeastern Regional Jimi Hendrix Electric Guitar din New Orleans. Seara se va incheia cu finala Ligii Campionilor la fotbal dintre Manchester United si FC Barcelona care va putea fi urmarit pe un ecran de 7x4 metri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.