LifeStar 26 Mai 2009 01:10
Unul dintre cele mai asteptate evenimente din lumea mondena s-a petrecut, ieri dupa-amiaza, la Spitalul Panait Sarbu din Bucuresti. Nikita, femeia cu suflet de barbat, acuzata ca minte ca ar fi gravida, a adus pe lume o fetita.
“Diva” blonda, care a pozat recent, insarcinata, a la Demi Moore, a nascut prin cezariana si se simte bine, la fel ca si bebelusul. Bucuria Nikitei este cu atat mai mare cu cat a fost asistata la nastere de Bogdan Marinescu, doctorul Andreei Marin. Nikita este de parere ca medicul, acceptand-o ca pacienta, i-a demonstrat ca o considera “la fel de diva” ca pe fosta prezentatoare a “Surprizelor”.

E sarcina sau e de la ceafa de porc...?


Putini au crezut-o pe Nikita cand a anuntat ca este insarcinata, drept pentru care “vedeta” s-a infuriat si a prezentat, intr-o emisiune TV, un film horror-erotic realizat cu telefonul mobil, menit sa spulbere orice indoiala privind sarcina ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.