LifeStar 26 Mai 2009 16:47
Pentru ca We love to entertain you, umorul de calitate de la Prima TV este apreciat de publicul telespectator, iar emisiunea Mondenii Show demostreaza acest lucru prin punctele de rating inregistrate.
Andreea Gramoasteanu, Mirela Zeta, Mihai Bendeac si Angel Popescu reusesc sa tina publicul telespectator cu ochii pe Prima TV inclusiv cand emisiunea este difuzata in reluare.

Conform datelor furnizate de GfK Romania, sambata, 23 mai, “Mondenii Show” a inregistrat o medie de 2.2 puncte de rating si 8.1% cota de piata, surclasand emisiunea “Pact cu diavolita”, prezentata de Oana Zavoranu la Kanal D, care in acelasi interval orar a inregistrat o medie de 1.2 rating si 4.7 share, in randul telespectatorilor cu varste cuprinse intre 15 si 44 de ani.

Mai mult decat atat, la ora 23:16, show-ul de la Prima TV a atins minutul de aur inregistrand 3.7 puncte de rating si o cota de piata de 13.6, lasand cu mult in urma emisiunea de la Kanal D, care nu a reusit sa inregistreze decat 1.5 puncte de rating si 5.7 market share.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.