LifeStar 26 Mai 2009 14:35
Dupa ce cariera sa a trecut printr-o perioada cam gri, Chris Brown s-a intors in studio unde lucreaza la un nou album, despre care se aude ca va contine o piesa cu influente country.
Melodia se numeste “Trapped in a Dream” si ar putea fi un duet cu o cantareata de muzica country, relateaza E!News. Potrivit lui Robert Allen, producatorul artistului, Carrie Underwood are cele mai mari sanse sa inregistreze piesa alaturi de Chris Brown.

“Este o piesa care te face sa-ti doresti ca visul sa nu se termine niciodata. Toti visam dar cand ne trezim avem senzatia ca suntem inca in vis”, a explicat producatorul.

Intoarcerea in studio ii face foarte bine artistului, care nu vrea sa vorbeasca despre fosta lui iubita sau despre faptul ca aceasta a fost vazuta in compania altui barbat.

In urma scandalului cu Rihanna, cariera lui Chris Brown a avut foarte mult de suferit. Companiile cu care avea contracte de publicitate nu au vrut sa mai continue proiectele cu el, multi dintre colegii de breasla l-au judecat aspru, iar unii au ajuns pana la amenintari. Dar cum timpul vindeca totul, inclusiv vanataile Rihannei, fiecare pare ca isi vede acum de viata lui.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.