LifeStar 26 Mai 2009 09:49
Cea mai noua pelicula a lui Ben Stiller, comedia "Night at the Museum: Battle of the Smithsonian", este liderul box-office-ului american, cu incasari de 53,5 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe, conform hollywood.com.
A doua pelicula din seria „Night at the Museum” il prezinta pe acelasi Larry Daley (Ben Stiller) care, de aceasta data, incearca sa restabileasca ordinea in interiorul Institutului Smithsonian, unde exponatele au prins viata. Lansarea peliculei in Statele Unite ale Americii, pe 22 mai, a coincis cu prezentarea pentru publicul roman, informeaza NewsIn.

Pe locurile urmatoare se claseaza filmul de actiune cu actorul Christian Bale in distributie, „Terminator Salvation”, aflat si el la primul week-end de proiectie, cu incasari de 43 milioane de dolari, urmat de pelicula aflata pe locul doi saptamana trecuta, cel mai nou lungmetraj din seria „Star Trek”, acesta adunand 22 milioane de dolari.

“Terminator Salvation” va rula in Romania din 5 iunie, in vreme ce “Star Trek” a avut premiera romaneasca pe 8 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.