LifeStar 25 Mai 2009 04:28
Viva la revolucion! s-a numit campania initiata de Mircea Badea in urma careia vrea sa convinga oamenii ca sportul este vital pentru o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.
Peste 5000 de oameni si-au incaltat pantofii sport si au alergat 9 km prin Parcul Tineretului din Bucuresti, alaturi de Badea si iubita lui, Carmen Bruma, dar si de alti colegi din trust.

Mircea Radu, Ilinca Vandici, Alessandra Stoicescu, Crina Abrudan sau Mihai Gadea si-au sacrificat dimineata de duminica si au dat ocol lacului, unii mai in forta, altii mai agale. Pe langa acestia, alte mii de oameni au urmarit intregul maraton pe marginea aleii sau cocotati pe poduri si dealurile din parc.

La finalul crosului, Mircea Badea, alaturi de cei care au avut forta sa termine maratonul, a fost primit cu urale de multimea de admiratori adunata sub podul de langa Sala Polivalenta.

Realizatorul emisiunii “In gura presei” a fost inconjurat pana la iesirea din parc de sute de fani care s-au fotografiat alaturi de el si i-au cerut autografe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.