LifeStar 25 Mai 2009 04:26
Pe forumul site-ului oficial al trupei a aparut informatia ca in urma investigatiilor medicale la care Dave Gahan a fost supus, dupa ce i s-a facut rau inaintea concertului de la Atena, pe 12 mai, s-a descoperit ca artistul sufera de un cancer in stare incipienta.
Faptul ca i s-a facut rau poate fi considerat o binecuvantare, pentru ca asa s-a putut descoperi boala in stadiu incipient, se mentioneaza pe forumul site-ului www.depechemode.com.

Mai multe informatii referitoare la starea de sanatate a solistului vor fi date publicitatii in curand. Dupa seria celor noua concerte anulate - inclusiv Bucurestiul - se pare ca vor avea aceeasi soarta cele programate la Londra (30 mai), Olanda (la Pinkpop Festival, pe 31 mai), Hamburg (2 iunie) si Düsseldorf (pe 4, respectiv 5 mai).

Desi exista pericolul ca prima parte a turneului “Tour of The Universe”, cea europeana, sa fie anulata in intregime, se spera ca Dave sa-si poata relua locul in trupa, pe scena, pentru concertele de la Leipzig, de pe 7, respectiv 8 iunie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.