LifeStar 25 Mai 2009 14:50
Celebra actrita in varsta de 77 de ani este internata in spital pentru un control de rutina, timp in care tine legatura cu prietenii si fanii prin intermediul retelei de microblogging Twitter
Purtatorul sau de cuvant a dezvaluit ca Elisabeth Taylor se simte bine si isi petrece timpul conversand pe Twitter, platforma de care actrita "s-a indragostit".

Ultimul mesaj postat de actrita este pentru un apropiat, pe care il roaga sa-i aduca catelul, sperand ca acesta va trece de paza spitalului, anunta Huffington Post

Potrivit mesajelor publicate in cadrul retelei de microblogging, conditia actritei este buna, motiv pentru care va fi externata in curand.

Elizabeth Taylor, castigatoare a doua premii Oscar, a mai fost internata anul trecut din cauza unei insuficiente cardiace congestive, dar si ca urmare unei supradoze de medicamente.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.