LifeStar 25 Mai 2009 12:46
Fiica celebrului cantaret Nat King Cole a vazut intr-o singura saptamana cele doua fete ale destinului: viata si moartea.
Cantareata a fost diagnosticata, anul trecut, cu hepatita C si din toamna anului tercut efectua de trei ori pe saptamana dializa. In momentul in care s-a gasit un donator, Natalie se afla alaturi de sora sa, Carol, care suferea de cancer in faza terminala, scrie UsMagazine.

Initial cantareata a vrut sa refuze transplantul dar la insistentele doctorului s-a prezentat la spital. Operatia de transplant renal a decurs foarte bine dar cand s-a trezit din anestezie cantareata a primit tragica veste ca sora ei murise intre timp.

Natalie s-a imbolnavit de hepatita C in perioada in care era dependent de droguri, perioada despre care vorbeste in autobiografia lansata in 2000 " Angels on My Shoulder" si in care recunoaste ca a luat stupefiante de tip LSD, coacina si heroina


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.