LifeStar 25 Mai 2009 10:36
Seful guvernului italian Silvio Berlusconi a spus sambata ca se gandeste la posibilitatea de a se explica in fata Parlamentului in legatura cu raporturile sale cu tanara Noemi Letizia, unul dintre motivele pentru care sotia sa a cerut divortul.
"Sa explic Parlamentului raporturile mele cu Noemi Letizia? Ma gandesc la asta. Sunt tentat sa merg in fata deputatilor pentru a le vorbi despre asta, dar reflectez", a declarat premierul italian intr-un interviu acordat canalului local de televiziune din Roma T9, potrivit NewsIn, care citeaza agentia ANSA.

Scandalul a izbucnit in urma cu trei saptamani, cand Veronica Lario, sotia lui Silvio Berlusconi, a anuntat ca cere divortul, picatura care a umplut paharul fiind prezenta sefului guvernului la majoratul tinerei blonde, Noemi, cea care ii spune lui Berlusconi "papi" (bunicutul). "Nu pot ramane cu un barbat care frecventeaza minore", a izbucnit in presa Veronica Lario, in timp ce Silvio Berlusconi s-a aparat in fata acestor acuzatii, spunand ca este vorba de o lovitura pusa la cale de stanga, cu o luna inainte de alegerile europene. El sustine ca Noemi este pur si simplu fiica unor buni prieteni.

Berlusconi a reiterat sambata acuzatiile la adresa adversarilor sai, precizand ca nu are de gand sa se prezinte in Parlament chiar imediat. "Mai intai ii las sa avanseze si mai mult, in asa fel incat oamenii sa vada cum sunt. Va fi un bumerang pentru ei, le va fi rusine si vor pierde stima alegatorilor, pentru ca in aceasta afacere nu e nimic care sa nu fie curat", a afirmat Berlusconi la televiziunea T9.

Mai multi lideri ai opozitiei l-au invitat pe Berlusconi sa dea explicatii public despre aceasta afacere, pentru ca o parte a presei il acuza ca a mintit in legatura cu raporturile sale cu Noemi.

Cotidianul de stanga La Repubblica a facut o ancheta si a gasit elemente discordante intre declaratiile lui Silvio Berlusconi si cele ale mai multor persoane implicate in scandal, in special Noemi. Cotidianul i-a adresat saptamana trecuta o scrisoare publica sefului guvernului continand zece intrebari legata de aceasta afacere la care Silvio Berlusconi nu vrea sa raspunda.

"Comportamentul mai multor ziare a fost cu adevarat nedemn, josnic, as spune dezgustator si cand oamenii vor afla adevarata situatie, multor persoane probabil le va fi rusine", a spus premierul intr-un alt interviu, acordat Radiomontecarlo.

Silvio Berlusconi a dat sambata mai multe interviuri in perspectiva alegerilor europene si pentru a-si ataca adversarii, dupa o perioada petrecuta in defensiva din cauza problemelor conjugale si a problemelor pe care le are cu justitia italiana, care l-a condamnat recent pe fostul sau avocat britanic intr-o afacere de coruptie.

Potrivit agentiei ANSA, Silvio Berlusconi a acordat sambata interviuri televiziunilor locale Canale Italia, Odeon si T9, posturilor de radio Radiomontecarlo si Rtl, precum si canalului de stiri CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.