Regizorul Steven Spielberg crede ca actorul Tom Cruise a fost pedepsit de presa pentru gesturile sale publice de afectiune pntru iubita lui, Katie Holmes, cu care s-a si logodit, transmite Mediafax. Spielberg, care a lucrat impreuna cu Tom Cruise la "Razboiul lumilor", a declarat revistei Newsweek ca a fost afectat de reactia presei la ultimele evenimente din viata personala a acestuia. Un sondaj recent arata ca 60% din americani erau de parere ca Holmes si Cruise nu au o relatie adevarata, scopul lor fiind mai degraba atragerea de publicitate.

Spielberg a spus ca actorul i-a facut si lui confidente, la inceputul relatiei cu Katie Holmes. Intrebat daca i s-a parut credibila reactia lui Cruise la show-ul lui Oprah, ironizata ulterior de intreaga presa, Spielberg a spus: "Am fost putin suparat. Nu pe Tom, ci pe presa, pentru ca episodul a primit o atentie exagerata. Tom si-a pierdut controlul pentru ca era fericit pana la delir, iar acum este pedepsit pentru faptul ca este fericit si are curajul sa o arate in public. Manifestarile pe care le-ati vazut la Oprah sunt exact cele pe care le-a avut cand mi-a povestit mie despre Katie Holmes. Presei nu i-a placut insa modul in care Tom si-a deschis sufletul".

In "Razboiul lumilor", inspirat din romanul cu acelasi nume al lui HG Wells, Cruise joaca rolul unui tata divortat care trebuie sa-si salveze copiii atunci cand Terra este invadata de extraterestri. Filmul a avut premiera londoneza duminica seara, cand patru persoane au fost arestate pentru ca i-au facut o farsa lui Cruise, stropindu-l cu apa in timpul unui interviu. Cei patru, care lucreaza pentru o emisiune de farse la Channel Four, au fost eliberati pe cautiune ulterior, iar Politia nu a anuntat inca daca vor fi acuzati oficial de agresiune. Channel Four i-a cerut scuze actorului si a explicat ca exact aceeasi farsa i-a fost jucata lui Sharon Osbourne luna trecuta. Aceasta a reactionat insa altfel: a facut rost de o galeata cu apa si a plecat in urmarirea "atacatorului" ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.