Cea de-a treia editie a Superlativelor Tineretii l-a avut ca invitat de onoare pe presedintele Traian Basescu, care a decernat premiul la categoria Jurnalism revistei "Radar", prima revista in format electronic pentru nevazatorii romani.
Ajuns cu intarziere, dupa ce ginerele sau, Bodo, isi incheiase cantarea play-back cu Proconsul, presedintele Basescu a fost intampinat ca vedeta serii, daca judecam dupa aplauzele salii umplute de elevi. Presedintele, insotit de garda sa de corp, a stat mai tot timpul in culise, pozandu-se cu toti cei prezenti si vorbind cu toata lumea. Nu au lipsit nici pozele cu Luminita Anghel si Sistem, insa nu si cu Bodo & Comp.

Spectacolul desfasurat sub patronajul Presedintiei i-a avut printre laureati pe balerinul Ovidiu Matei Iancu de la Opera Nationala din Bucuresti, pe micul pianist Laur Hreniuc si pe actorii Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern, si Ana Maria Marinca, recent premiata la Londra cu BAFTA pentru rolul din drama de televiziune "Sex Traffic". Pe langa Traian Basescu, au inmanat premii, printre altii, ministrul Economiei Codrut Seres, Raluca Moianu, Andi Moisescu, Razvan Mazilu, Constantin Balaceanu Stolnici si George Mihaita.
La fel ca anul trecut, spectacolul a fost regizat de Beatrice Rancea si a amestecat decernarea premiilor cu mai multe momente artistice, cireasa de pe tort fiind, la aceasta editie, piesa de Eurovision "Let Me Try", interpretata de Luminita Anghel si Sistem.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.