LifeStar 22 Mai 2009 03:10
Surse judiciare au precizat, ieri, pentru Gardianul ca politistii Sectiei 26 au finalizat cercetarile in ceea ce o priveste pe vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, in disputa pe care a avut-o cu jurnalistii de la Libertatea, sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si furt calificat.
Politistii au intocmit un referat, cu propunerea neinceperii urmaririi penale, pe care l-au inaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria sectorului 4. Urmeaza, spun sursele citate, ca procurorul sa mentina, prin ordonanta, propunerea politiei sau nu.

Dosarul se afla in lucru din luna martie, cand Mihaela Radulescu a intrat intr-un conflict cu fotoreporterii ziarului “Libertatea”, pe care i-a acuzat ca au agresat-o. Incidentul s-a petrecut in seara de 13 martie, in parcarea unui hotel din capitala, in apropierea locuintei lui Dani Otil, iubitul prezentatoarei TV.

Mihaela a depus atunci o plangere penala, la Sectia 26 Politie, povestind ca paparazzii au urmarit-o cu masina prin parcare pentru a o fotografia, incalcandu-i dreptul la imagine. De partea cealalta, fotoreporterii au declarat ca ei au fost cei agresati, intrucat vedeta le-a sustras mai multe bunuri, pe care le-a inapoiat insa imediat dupa sosirea politistilor.

Ea a explicat ca le-a retinut un rucsac, o legitimatie de presa si cheile de la masina doar pentru a-i impiedica sa fuga, asa cum intentionau. Cu toate ca reprezentantii ziarului “Libertatea” nu au depus nici o plangere impotriva Mihaelei Radulescu, politia a cosiderat sa se autosesizeze si a demarat cercetarea vedetei pentru furt calificat si distrugere. Si cei doi angajati ai ziarului sunt cercetati pentru loviri si alte violente.

Prezentatoarea Antenei 1 s-a prezentat la audieri in data de 7 aprilie, iar de atunci, inca patru martori au depus declaratii in sprijinul ei. Primul dintre ei a fost chiar iubitul Mihaelei, Dani Otil, cel care a sesizat politia la 112 in legatura cu acest conflict. La audierile din 16 aprilie, Dani a povestit politistilor intamplarile la care a asistat in mod direct, si la fel au facut si ceilalti martori: Ciprian Rogojan de la trupa Sistem, si Zoli Toth, liderul formatiei. Ultima a fost audiata Ioana Toth, sotia lui Zoli, care a urmarit altercatia de la balconul locuintei sale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.