LifeStar 22 Mai 2009 02:27
Cantaretul spaniol, care a innebunit femeile din toata lumea, se pregateste sa devina din nou tata, cea de-a doua sotie a lui fiind insarcinata in patru luni si urmand sa nasca in toamna. Latin-loverul are opt copii din doua mariaje.
Dupa ce ani de-a randul a sustinut ca este un barbat foarte potent si ca prin patul lui au trecut mii de femei, celebrul cantaret spaniol Julio Iglesias nu-si dezminte faima, ba chiar face dovada faptului ca in ciuda varstei pe care o are, 65 de ani, inca nu se da batut, cel putin in privinta virilitatii sale.

Conform revistei "Lecturas", latin-loverul se pregateste sa devina tata pentru a noua oara, cea de-a doua sotie, olandeza Miranda Rijnsburger, in varsta de 43 de ani, fiind insarcinata in patru luni si urmand sa nasca in toamna acestui an. Revista spaniola "Hola" sustine insa contrariul, afirmand ca zvonul este fals.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.