LifeStar 22 Mai 2009 02:24
Dupa ce i-a fost scoasa din grila emisiunea pe care a moderat-o aproape zece ani, vedeta de la Antena 1 pare sa nu-si mai gaseasca locul in fata camerelor de luat vederi.
Constanta de care a dat dovada Mircea Radu, gazduind timp de un deceniu acelasi format TV, nu este, in acest moment, un punct forte. Se pare ca antenistul nu se gandeste la un nou proiect de emisiune asa cum au facut, atunci cand a fost cazul, toti colegii lui de breasla, ci, mai degraba, la o retragere din bataia reflectoarelor.

Unul dintre apropiatii vedetei TV ne-a declarat ca Mircea Radu se gandeste deja la o reprofilare. "L-am auzit vorbind despre productia TV. Initial am crezut ca vrea sa-si deschida o firma de profil, insa a tinut sa precizeze ca l-ar tenta nespus de mult sa-si continue colaborarea cu televiziunea din rolul de producator.

Dupa zece ani de televiziune cu audiente record, el considera ca este o varianta exceptionala. De invatat categoric a invatat multe in perioada aceasta", ne-a declarat o sursa din preajma antenistului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.