LifeStar 22 Mai 2009 02:18
La Hollywood, primavara pare sa fi adus cu ea vant de idila. Cel putin pentru Mickey Rourke, care, renumit pentru ca schimba femeile extrem de des, pare sa-si fi gasit in cele din urma perechea.
Si asta dupa ce, potrivit "Daily Mail", actorul din "Wrestler", in varsta de 56 de ani, a fost vazut, doua saptamani la rand, cu aceeasi domnisoara.

Tanara de la bratul lui Rourke era nimeni alta decat modelul rus Eugenia Volodina, in varsta de 24 de ani, cea pe care a cunoscut-o la un club, cu doar doua saptamani in urma. Imbracati sport, in blugi si tricouri, cei doi pareau sa se bucure din plin unul de altul, in cadrul unei nopti de karaoke. La un moment dat, cuplul s-a asezat confortabil pe o canapea si Mickey a inceput sa-i scoata pantofii Eugeniei, probabil pentru a-i elibera picioarele chinuite de tocurile incredibil de inalte.

Chiar daca nu erau decat la cea de-a doua intalnire, Rourke si Volodina pareau ca se cunosc de multa vreme, intrucat dadeau dovada de o mare afectiune unul fata de celalalt. Si asta cu atat mai mult cu cat au fost surprinsi sarutandu-se frantuzeste, inainte de a se intinde confortabil pe canapea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.